Retourbeleid & Garantie

Retourbeleid & Garantie

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verpakking niet verbroken is. Bij verbreking van de verpakking is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Herroepingsrecht bij levering van producten:

De bedenktijd gaat in op de dag nadat u het product heeft ontvangen of dat dit door een door u vooraf aangewezen derde in ontvangst is genomen.

Indien uw product bij de levering is beschadigd, dient u ons binnen 5 werkdagen na ontvangst van het product hierover informeren. U kunt het e-mail (klantenservice@canmedix.nl; ovv retour) gebruiken om ons te informeren over de schade (met foto’s). Zodra u het artikel aan ons hebt geretourneerd, zullen wij het inspecteren en een vervangend exemplaar toesturen (indien van toepassing).

Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons magazijn zijn voor eigen rekening.

Een product mag uitsluitend worden geretourneerd indien dit vooraf geregeld is met een medewerker van ons. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@canmedix.nl ovv retour.

Om recht te hebben op herroeping van de order dient deze te voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Artikel en verpakking zijn ongebruikt
  • Artikel en verpakking zijn in originele staat
  • Artikel en verpakking zijn onbeschadigd

Zodra we de product ontvangen hebben sturen we u een email dat we de producten ontvangen hebben. U krijgt binnen 14 dagen u geld teruggestort (excl. eventuele verzendkosten bij bestelling).

Voor uitgebreide informatie over uw heroepingsrecht verwijzen wij u graag naar onze algemene voorwaarden.

Heeft u vragen over het retourneren dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice 0599 745 391

 Retouradres:


Heembadweg 5 – 9561 CZ Ter Apel – Nederland – Tel: +31 (0) 599 745 391
email: info@canmedix.com